Liga Campionilor (m): SCM U Craiova a fost învinsă acasă de Azimut Modena

ngapeth craiova atac volei
ngapeth craiova atac volei
Earvin N’Gapeth in actiune la Craiova

2.585 de spectatori au asistat în această seară la cel mai important meci disputat de SCM U Craiova acasă în cupele europene: cel contra campioanei Italiei, Azimut Modena.

Ca o adevărată campioană, Azimut a jucat cu cel mai bun sextet, chiar dacă pornea ca favorită contra oltenilor. Rezultatul a fost firesc, 3-0 (25-16, 25-19, 25-18) pentru italieni, dar ceea ce a contat este că o echipă din România a putut strânge 2.585 de spectatori la un meci contra unei formații care strânge câteva mari vedete ale momentului. Vedete care, așa cum am mai spus, au fost titulari. Evident, cea mai mare parte a fanilor au venit din țară special pentru a-l vedea pe Ngapeth, dar e foarte important că lumea redescoperă frumusețea voleiului.
După patru meciuri disputate în grupă, Craiova a acumulat trei puncte. Următoarele două meciuri ale românilor vor avea loc cu Ljubljana (pe teren propriu, 15 februarie) şi cu PGE Skra Belchatow (deplasare, 1 martie).

Mai jos vedeți statistica meciului, din care se va vedea că toate vedetele italienilor au jucat, iar mai jos mai multe fotografii de la această partidă.

statistica scm u craiova
Statistica jucatorilor formatiei SCM U Craiova
statistica azimut modena volei
Statistica jucatorilor formatiei Azimut Modena

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns