Liga Campionilor (m): SCM U Craiova a fost învinsă în Polonia și a ratat calificarea în play-off

scmu craiova volei masculin echipa
scmu craiova volei masculin echipa
SCM U Craiova

Aventura din Liga Campionilor a SCM U Craiova s-a încheiat miercuri seara.

Campioana României la volei masculin, SCM U Craiova, a fost învinsă, în deplasare, de formaţia poloneză PGE Belchatow, cu scorul de 3-0 (26-24, 25-18, 25-14), în ultimul meci din grupa D a Ligii Campionilor. Partida a durat 78 de minute.

În urma acestui rezultat, oltenii au încheiat grupa pe locul al treilea în grupa D. Din păcate, nu au prins unul dintre cele trei locuri calificante în play-off, fiind depășiți de Istanbul BB la cel de-al patrulea criteriu de departajare, raportul punctelor. Astfel, putem spune că românii au fost la doar două puncte de calificare, căci dacă ar fi câștigat primul set al meciului, ar fi așteptat acum tragerea la sorți.

Din grupa noastră s-au calificat Azimut Modena și PGE Belchatow.
Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns