Liga Campionilor (m): SCM U Craiova dspută miercuri ultimul meci acasă

scm craiova ljubljanavolei atac bala
scm craiova ljubljanavolei atac bala
Marian Bala, in atac contra formatiei din Ljubljana

SCM U Craiova va disputa joi, de la ora 19.00, ultimul meci de pe teren propriu din grupa D a Ligii Campionilor la volei masculin.

Adversara oltenilor în această a cincea etapă a Ligii Campionilor va fi ACH Volley Ljubljana. Partida va începe la ora 19.00 și românii sunt oligați să ia toate cele puncte dacă vor să mai spere la calificarea în faza următoare. În Slovenia, scorul de fost de 3-2 pentru adversarii românilor.

Meciul va fi în direct pe DigiSport.Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns