Liga Campionilor (m): SCM U Craiova, învinsă de Azimut Modena. Ngapeth și Lică, cei mai buni jucători

lica ngapeth volei liga campionilor
lica ngapeth volei liga campionilor
Laurentiu Lica a castigat de cateva pri duelurile cu Ngapeth

SCM U Craiova, campioana României la volei masculin, a fost învinsă, după un meci foarte bun, la Modena, de formația locală, Azimut, în etapa a treia a grupei D a Ligii Campionilor.

Azimut Modena s-a impus în fața craiovenilor cu scorul de 3-1 (24-26, 29-27, 25-18, 25-16), după 113 minute de joc.

Joi se va disputa şi cealaltă partidă din grupă, ACH Volley Ljubljana – PGE Skra Belchatow.

Anterior, în primele două dispute din grupa D, SCM Craiova i-a învins pe polonezii de la Belchatow, cu 3-1, şi a pierdut cu ACH Volley Ljubljana, cu 2-3.
SCM Craiova, care a fost calificată direct în faza grupelor şi se află la prima participare în Liga Campionilor, va avea în continuare următorul program în grupa D: cu Azimut Modena (pe teren propriu, 31 ianuarie), cu Ljubljana (pe teren propriu, 15 februarie) şi cu PGE Skra Belchatow (deplasare, 1 martie).

Cei mai buni jucători au fost celebrul francez Earvin Ngapeth, cu 23 de puncte, de la gazde, respectiv Laurențiu Lică – 16 puncte, de la Craiova.

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns