Liga Campionilor (m): SCM U Craiova joacă azi cu Azimut Modena, echipa lui Earvin N’Gapeth

ngapeth craiova volei liga campionilor
Francezul N’Gapeth va juca pentru prima dată la Craiova

În această seară, la Craiova, sala Polivalentă ar trebui să fie plină ochi. Echipa locală, SCM U Craiova, va juca, de la ora 19.00, contra campioanei Italiei, Azimut Modena, formaţie care îl are în componenţă pe unul dintre cei mai spectaculoşi jucători din lume, francezul Earvin N’Gapeth.

Programată în etapa a patra a Grupei D din Liga Campionilor la volei masculin, partida este cea mai importantă jucată de olteni în istoria lor. Pentru că nu e puţin lucru să te viziteze campioana Italiei. Mai mult, aceasta să să vină cu toate vedetele, semn de respect şi, de ce nu, de teamă, mai ales că partida tur, câştigată de italieni cu 3-1, nu a fost deloc floare la ureche.

Meciul de diseară va începe la ora 19.00 şi va fi transmis pe DigiSport în direct. Asta nu înseamnă că nu sunteţi aşteptaţi la sală, pentru că un astfel de meci nu ar trebui ratat. Biletul de intrare costă 5 lei, iar copiii până în 14 ani au intrarea gratis.

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns