Liga Campionilor (m): SCM U Craiova joacă azi o adevărată finală pentru calificare

craiova andrei bartha volei liga campionilor
craiova andrei bartha volei liga campionilor
Craiova are nevoie de un punct

SCM U Craiova va disputa azi, de la ora 21.00, în Polonia, o adevărată finală pentru calificarea în faza următoare a Ligii Campionilor la volei masculin.

Românii au nevoie de o victorie la orice scor în meciul cu PGE Skra Belchatow, în ultima etapă a Grupei D a Ligii Campionilor, pentru a se califica în faza următoare, eliminatorie, a Ligii Campionilor. De asemenea, oltenii ar putea şi pierde cu scorul de 3-2 pentru a se califica.

Partida va fi transmisă în direct de DigiSport.

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns