Liga Campionilor (m): SCM U Craiova joacă în etapa a doua, în Slovenia. Meciul va fi în direct la DigiSport

craiova volei liga campionilor antrenament
craiova volei liga campionilor antrenament
Craiovenii au sustinut luni seara antrenamentul oficial (foto: SCM Craiova)

După victoria senzațională obținuită în prima etapă a Ligii Campionilor, SCM U Craiova vrea să continue pe același drum și în Slovenia.

SCM U Craiova va disputa azi, de la ora 19.00, meciul cu ACH Volley Ljubljana, din etapa a doua a grupei D. Partida, care va avea loc într-o sală imensă din Ljubljana – 12.500 de locuri – va începe la ora 19.00 și va putea fi urmărită în direct la DigiSport 4.
Oltenii au ajuns de ieri în Slovenia, făcând și antrenamentul oficial acolo. Ei au trei puncte după prima etapă, atunci când au învins cu 3-1 formația poloneză Belchatow, una dintre echipele cu nume al Europei.

În cel de-al doilea meci al acestei etape, de la ora 18.30, Belchatow va juca acasă cu Modena.

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns