Liga Campionilor (m): SCM U Craiova joacă marţi seara la Modena, în etapa a treia

scm u craiova volei masculin
scm u craiova volei masculin
SCM U Craiova in sezonul 2016/ 2017

SCM U Craiova dispută diseară cel mai dificil meci din actuala ediţie a Ligii Campionilor la volei masculin. Meciul va fi televizat în direct.

Românii se vor deplasa la Modena, unde vor disputa, de la ora 21.30, meciul cu formaţia locală, Azimut, la care star este francezul Earvin Ngapeth.

Partida va fi transmisă în direct de DigiSport 3.

Până acum, românii au înregistrat o victorie şi o înfrângere în grupa D.

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns