Liga Campionilor (m): SCM U Craiova s-a întors cu un punct din Slovenia

craiova andrei bartha volei liga campionilor
craiova andrei bartha volei liga campionilor
Craiova a obtinut un punct in Slovenia

SCM U Craiova a fost aproape de victorie în Slovenia, în cea de-a doua etapă a Ligii Campionilor. Chiar și așa, românii s-au întors de la Ljubljana cu un punct care ar putea conta foarte mult în viitor.

În etapa a doua a grupei D din Liga Campionilor la volei masculin, SCM U Craiova, a fost învinsă, în deplasare, de formaţia slovenă ACH Volley Ljubljana. Slovenii s-au impus cu scorul de 3-2, după 130 minute de joc.În prima etapă, craiovenii câștigaseră cu 3-1 în fața polonezilor de la PGE Skra Belchatow, astfel că acum, după două etape, se află pe locul secund în clasamentul seriei.

Următoarele două meciuri ale oltenilor vor fi contra campioanei Italiei, Azimut Modena, echipa la care strălucește Earvin Ngapeth și la care centrii sunt francezul Le Roux și americanul Holt.

Liga Campionilor (m): Programul meciurilor din Grupa D

Marți, 6 decembrie

Azimut Modena – ACH Volley Ljubljana 3-2

SCM U Craiova – PGE Skra Belchatow 3-1 (30-28, 25-23, 19-25, 25-22)

Marți, 20 decembrie

PGE Skra Belchatow – Azimut Modena 1-3

ACH Volley Ljubljana – SCM U Craiova 3-2 (25-17, 18-25, 17-25, 25-21, 15-13)

Miercuri, 18 ianuarie

Azimut Modena – SCM U Craiova

Joi, 19 ianuarie

ACH Volley Ljubljana – PGE Skra Belchatow

Marți, 31 ianuarie

SCM U Craiova – Azimut Modena

Miercuri, 1 februarie

PGE Skra Belchatow – ACH Volley Ljubljana

Marți, 14 februarie

Azimut Modena – PGE Skra Belchatow

Miercuri, 15 februarie

SCM U Craiova – ACH Volley Ljubljana

CITEȘTE ȘI:   Liga Campionilor (m): SCM U Craiova, victorie istorică în prima etapă, contra polonezilor de la Belchatow

Miercuri, 1 martie

SCM U Craiova – Azimut Modena

ACH Volley Ljubljana – PGE Skra Belchatow

Din cele cinci grupe preliminare, 12 echipe vor obţine calificarea în Play-off 12, în care se va juca eliminatoriu, între 14 martie şi 13 aprilie 2017, pentru Play-off 6. Din această fază vor proveni cele trei echipe calificate la Turneul Final Four, care se vor alătura echipei gazdă (nedesemnată încă), meciurile fiind programate în 29 şi 30 aprilie.

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns