Liga Campionilor (m): Semifinalele se joacă miercuri. Leon va juca pentru prima dată contra rușilor de la Zenit Kazan

Leon este vedeta formatiei italiene Perugia

Miercuri e o zi importantă pentru voleiul masculin european. Pentru prima dată după zeci de ani avem parte de semifinale tur-retur în Liga Campionilor. Până acum, aveam Final Four…
Ambele manșe tur din semifinalele Ligii Campionilor vor avea loc miercuri, iar meciurile se anunță chiar senzaționale.

Cronologic, prima partidă este SKRA Belchatow – Lube Civitanova, care va începe la ora 19.00, ora României. Cu siguranță meciul va avea loc în fața a peste 10.000 de fani, dornici să vadă o victorie a echipei lor în fața italienilor care anul trecut s-au impus în ambele meciuri disputate contra polonezilor: 3-2 și 3-0.

De la ora 21.30 are loc partida care putea fi, cu siguranță, finala actualei ediții: Perugia – Zenit Kazan. Va fi un meci special pentru Leon, care va juca pentru prima dată contra formației cu care a cucerit ultimele patru Ligi ale Campionilor, Zenit Kazan. Este a treia ediție consecutivă în care cele două echipe se întâlnesc. Acum doi ani, Zenit a câștigat finala Ligii Campionilor învingând Perugia în finală, pentru ca anul trecut să o elimine în semifinale. De fiecare dată ex-sovieticii s-au impus cu 3-0, iar Leon s-a numărat printre protagoniști.

Leon este vedeta formatiei italiene Perugia
Leon va juca pentru prima dată contra rușilor de la Zenit Kazan, unde a jucat în ultimii 4 ani

Meciul de miercuri seară este unul important pentru antrenorul Perugiei, Lorenzo Bernardi, care va bifa al 134-lea meci la cârma formației sale, un record all-time pentru un antrenor al unei formații italiene.

Meciurile retur ale semifinalelor vor avea loc pe 10 aprilie.Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns