Liga Campionilor (m): Tomis Constanța a fost învinsă de Lugano în etapa a patra

tomis constanta volei liga campionilor
tomis constanta volei liga campionilor
Tomis Constanta inaintea meciului din etapa a patra a Ligii Campionilor

Tomis Constanța a fost învinsă în propria sală în etapa a patra a Ligii Campionilor la volei masculin.

Tomis Constanța a rămas fără victorie în actuala ediție a Ligii Campionilor. Echipa noastră a fost învinsă acasă, cu scorul de 3-0 (25-18, 25-8, 25-22) de Dragons Lugano, la capătul unui meci la care nu au putut alinia decât 11 jucători, câțiva dintre ei fiind juniori – foarte talentați, dar încă destul de cruzi pentru o competiție de anvergura Ligii Campionilor.

Fără victorie până acum, cu doar un punct acumulat în prima etapă, în deplasarea din Belgia, Tomis nu mai are cum să se califice în faza următoare. Totuși, mai sunt de disputat două etape, de care jucătorii noștri trebuie să profite, pentru că mai ales pentru cei tineri înseamnă aur curat să joace cu adversar de talia celor din Liga Campionilor.


Dacă doriți să vedeți fotografii de la meci, AICI o puteți face.

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns