Liga Campionilor (m): Tomis Constanța a fost învinsă la Lugano

tomis constanta volei liga campionilor
tomis constanta volei liga campionilor
Tomis Constanta la time-out

Tomis Constanța a fost aproape dar nu a reușit să câștige nici măcar un set în cel de-al treilea meci din Liga Campionilor.

În etapa a treia a Grupei G a Ligii Campionilor la volei masculin, Tomis Constanța a fost învinsă în deplasare de elvețienii de la Dragons Lugano. Aceștia s-au impus cu scorul de 3-0 (26-24, 25-23, 25-22), la capătul de 86 de minute.

În urma acestui rezultat, Tomis ocupă ultimul loc în clasament, cu doar un punct.


Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns