Liga Campionilor (m): Tomis Constanța a luat un punct în Belgia

tomis constanta volei liga campionilor
tomis constanta volei liga campionilor
Tomis Constanta la primul meci din Liga Campionilor 2015/ 2016

Tomis Constanța a fost aproape de o victorie mare în Belgia, în meciul de debut pentru formația noastră în actuala ediție a Ligii Campionilor la volei masculin.

Tomis Constanța a pierdut în această seară, cu scorul de 3-2 (28-26, 23-25, 25-13, 21-25, 15-10) primul meci din grupa G a Ligii Campionilor la volei masculin, disputat contra formatiei Volley Asse-Lennik.

Astfel, cum în celălalt meci din grupă polonezii de la Asseco Resovia Rzeszow au învins cu scorul de 3-0 pe elvețienii de la Dragons Lugano, contănțenii, cu un punct, ocupă locul 3 în clasament, cu un punct.

Următorul meci al campioanei României va avea loc în ziua de 17 noiembrie, de la ora 18.00, contra celor de la Asseco Resovia Rzeszow.

Tot azi, au jucat în Cupa CEV Volei Municipal Zalău și SCM U Craiova. AICI vedeți ce au făcut.

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns