Liga Campionilor (m): Tomis Constanța debutează joi în deplasare

tomis constanta volei masculin
tomis constanta volei masculin
Tomis Constanta, sezonul 2015/2016

Tomis Constanța, campioana României, va disputa joi primul meci din actuala ediție a Ligii Campionilor la volei masculin.

Tomis Constanța va juca joi, de la ora 21.30, ora României, primul meci din actuala ediție a Ligii Campionilor la volei masculin. Acesta va avea loc în deplasare, în Belgia, adversara echipei noastre fiind formația Volley Asse-Lennik, câștigătoarea Cupei Belgiei anul trecut. Partida va fi transmisă în direct pe DigiSport 3. Meciul va avea loc lângă Anvers, acolo unde Lennik dispută meciurile din cupele europene considerate acasă.

AICI vedeți ce a făcut Alba Blaj în prima etapă a Ligii Campionilor, dar la volei feminin.

Dacă tomis a avut un început de sezon în care lipsa de coeziune a jucătorilor a fost vizibilă – au câștigat cu 3-2 în deplasare la Dej și cu același scor acasă cu Zalău – belgienii au zburdat și par în formă maximă. Ei au cucerit Supercupa Belgiei, învingând cu 3-0 campioana, Rooselare, dar au câștigat cu același scor și primul meci din campionat, precum și cel din Cupa Belgiei.

Anul trecut, Tomis a ajuns în Top 12, cea mai bună performanță din voleiul românesc de la inventarea noului format al Ligii Campionilor.

În celălalt meci al Grupei G, Asseco Resovia Rzeszow a învins în propria sală, cu scorul de 3-0 (25-16, 25-17, 25-19) pe Dragons Lugano.

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns