Liga Campionilor (m): Tomis Constanța, învinsă acasă de Rzeszow

tomis liga campionilor volei masculin
tomis liga campionilor volei masculin
Tomis Constanta inaintea meciului cu polonezii din Liga Campionilor

Tomis Constanta a fost învinsă pe propriul teren în cea de-a două etapă a Ligii Campionilor.

Tomis a fost invinsa cu scorul de 3-0 (25-20, 25-19, 25-21), în 79 de minute, de echipa poloneză Asseco Resovia Rzeszow, finalista ediției precedente.

Cei mai eficace jucători de la Tomis au fost Ananiev și Pavel, ambii cu câte 9 puncte realizate. Cel mai bun voleibalist la blocaj de la constănțeni a fost Stancu, cu 3 reușite. Învinși în prima etapă cu 3-2 la Lennik, românii rămân cu un singur punct în clasament.

Următorul meci pentru Tomis va fi cel cu Dragons Lugano, programat în Elveția, pe 3 decembrie.

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns