Liga Campionilor (m): Tomis Constanța joacă împotriva finalistei ediției precedente

tomis constanta volei liga campionilor
tomis constanta volei liga campionilor
Tomis Constanta la primul meci din Liga Campionilor 2015/ 2016

Tomis Constanța are întâlnire cu una dintre forțele continentului în materie de volei masculin.

Marți, sala din Constanța în care Tomis își dispută meciurile de acasă ar trebui să fie plină ochi. Nu doar pentru că echipa locală va juca al doilea meci din grupa G, dar și pentru că în Sala Sporturilor vine una dintre cele mai bune echipe de pe continent, Asseco Resovia Rzeszow din Polonia. Finalistă anul trecut, formația poloneză vine la Constanța după o victorie cu 3-0 obținută acasă cu Lugano. Constănțenii, pe de altă parte, au suferit o înfrângere cu 3-2 în primul meci, pe terenul celor de la Volley Asse-Lennik.
Resovia este cea mai puternică echipă din grupă, iar Tomis nu e aceeași echipă care a obținut rezultatele mari din sezonul trecut. Dar noi vom lupta pentru fiecare minge, pentru fiecare punct, pentru că nu avem nimic de pierdut. Resovia este, în mod cert, favorită pentru ocuparea primului loc în grupă”, a declarat antrenorul constănțenilor, bulgarul Martin Stoev.

Partida de la Constanța va începe de la ora 18.00 și va fi televizată în direct de DigiSport.

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns