Liga Campionilor (m): Tomis Constanţa joacă un meci decisiv în Elveţia

tomis liga campionilor volei masculin
tomis liga campionilor volei masculin
Tomis Constanta inaintea meciului cu polonezii din Liga Campionilor

Tomis Constanţa dispută, joi, un meci ce se poate dovedi decisiv pentru viitorul formaţiei în Liga Campionilor la volei masculin.

În etapa a treia a Ligii Campionilor la volei masculin, Tomis Constanţa va juca, joi, de la ora 20.30, în Elveţia, contra formaţiei Dragons Lugano. Până acum, ambele echipe au înregistrat rezultate similare: au pierdut cu 3-0 cu Asseco Resovia Rzeszow, din Polonia, şi au fost învinse cu 3-2 de formaţia belgiană Volley Asse-Lennik.Meciul e decisiv pentru viitorul european al formaţiei, căci în Top 12 din Liga Campionilor se califică câştigătoarele grupelor şi cele mai valoroase 5 echipe de pe locul 2, în vreme ce în Challenge Cup vor merge restul formaţiilor de pe locul 2 plus cele mai valoroase trei echipe clasate pe locurile 3 în grupe. Or, în condiţiile unei înfrângeri, ocuparea unuia dintre locurile calificante este foarte puţin probabilă.

Meciul va fi în direct la DigiSport 4.

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns