Liga Campionilor (m): Tomis joacă joi în etapa a patra, acasă cu Lugano

sergiu stancu tomis volei lugano
sergiu stancu tomis volei lugano
Sergiu Stancu, capitanul formatiei Tomis, in atac contra elvetienilor de la Luugani

Tomis Constanța trece prin momente pe care nu ar trebui să le suporte nici o echipă profesionistă. Chiar și în aceste condiții, jucătorii de la malul mării trebuie să facă tot ce pot pentru a juca și în etapa a patra a Ligii Campionilor la volei masculin.

Rămași în doar 11 jucători, dintre care nici măcar toți valizi, campionii României vor juca joi, de la ora 18.00 (în direct la DigiSport), contra elvețienilor de la Dragons Lugano. Cu un singur punct în primele trei meciuri, constănțenii au șanse minime de a se califica în faza următoare și, din păcate, adevărul este că la lipsa de bani care se anunță pentru sezonul viitor, numai de o calificare și de o nouă deplasare peste hotare nu au nevoie românii.

În urmă cu două săptămâni, Tomis a pierdut cu 3-0 în Elveția. Dragons, la care evoluează pe postul de libero Nikola Rosic, campion cu constănțenii anul trecut, a obținut atunci prima victorie din această ediție a Ligii.

Meciul va fi dificil, dar jucăm acasă și suntem foarte motivați să jucăm cu adevărat bine în fața suporterilor noștri. Vrem să jucăm cel puțin la fel de bine ca la Lugano, unde meciul a fost foarte strâns și am demonstrat că am evoluat”, a declarat căpitanul echipei noastre, Sergiu Stancu.Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns