Liga Campionilor: SCM U Craiova a câștigat meciul cu Ljubljana și rămâne în luptă pentru play-off

craiova volei victorie stiri
craiova volei victorie stiri
Craiova a obtinut o victorie importanta

Campioana României la volei masculin, SCM U Craiova, a învins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 3-1, echipa Ljubljana, în cea de-a patra etapă din grupa D a Ligii Campionilor.  A fost o victorie care păstrează echipa olteană în lupta pentru calificarea în play-off.

SCM U Craiova a învins, în propria sală, cu scorul de 3-1 (25-19, 27-29, 25-21, 25-23), formația slovenă ACH Volleyball Ljubljana. Cu 7 puncte, românii păstrează șanse de calificare în play-off.

În ultima etapă, craiovenii vor juca în Polonia, la Belchatow.Cel mai bună jucător de pe teren a fost Laurențiu Lică, care a făcu de unul singur 25 de puncte. El a declarat la finalul partidei: ”Am muncit din greu pentru a reuși acest rezultat. Noi suntem foarte motivați să ne calificăm în faza următoare a competiției”.

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns