Liga Europeană (f): Imagini cu echipa României la antrenamentul oficial

romania volei feminin antrenament ungaria
romania nationala volei stiri
Imagini de la incalzirea fetelor noastre

Plecate în această dimineaţă în Ungaria, pentru a participa la primele meciuri din actuala ediţie a Ligii Europene la volei feminin, fetele noastre au efectuat după-amiază antrenamentul oficial de dinaintea startului turneului.

Cele 12 jucătoare selecţionate de antrenorul Paul Bogdan au făcut o mişcare uşoară, menită să le acomodze cu sala şi să le dezmorţească după călătorie.
Greul începe vineri, odată cu primul meci din cadrul turneului, atunci când vom întâlni Grecia (ora 17.00). Următoarele întâlniri vor fi cu Slovenia (sâmbătă) şi Ungaria (duminică).

Iată câteva imagini cu fetele noastre la antrenamentul oficial, fotografii postate pe pagina de Facebook a Federaţiei Române de Volei.
romania volei feminin antrenament ungaria
Romancele, la antrenamentul din Ungaria
romania volei antrenament feminin nationala
Imagini de la antrenamentul echipei Romaniei

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns