Liga Europeană (f): Meciul România – Ungaria va avea fi transmis în direct pe Laola1.tv, de la ora 21.00

volei feminin nationala echipa liga europeana
volei feminin nationala echipa liga europeana
Nationala de volei a Romaniei incheie azi turneul din Ungaria

Naționala feminină de volei a României va juca azi ultimul meci din cadrul turneului maghiar al Ligii Europene. Prestația fetelor noastre va putea fi urmărită în direct la Laola1.tv.

România va întâlni, de la ora 21.00, formația Ungariei, în meciul singurelor echipe fără victorie de la turneul care are loc în Ungaria. Dacă doriți să le vedeți la lucru pe fetele noastre, intrați pe Laola1.tv, acolo unde partida va fi transmisă în direct.

La finalul săptămânii viitoare, România va juca în al doilea turneu, care va avea loc în Grecia.

Mai jos vedeți imagini din timpul meciului pierdut ieri de românce în fața Sloveniei.

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns