Liga Europeană (f): Naționala feminină a României a plecat spre Ungaria (FOTO)

nationala romania volei feminin
nationala romania volei feminin
Naționala feminina de volei a Romaniei, inaintea decolarii spre Ungaria

Naționala de volei feminin a României a plecat în această dimineață spre Ungaria, locul în care va debuta în noua ediție a Ligii Europene.

Mai sus le vedeți pe fete și pe componenții staff-ului tehnic pe aeroportul Henri Coandă, înainte de îmbarcare. Sportivele antrenate de Paul Bgodan vor debuta în noul sezon vineri, contra Greciei. AICI vedeți programul complet din Ungaria al echipei noastre.

Dacă doriți să vedeți componența lotului, AICI puteți vedea numele celor 12 jucătoare care au făcut deplasarea.
Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns