Liga Europeană (f): România a fost învinsă de Grecia la meciul de debut

romania volei feminin nationala echipa
romania volei feminin nationala echipa
Nationala de volei feminin a Romaniei inaintea primului meci

Debut cu stângul pentru naționala feminină de volei a României în Liga Europeană.

Naţionala de volei feminin a României a fost învinsă, la Nyiregyhaza, de reprezentativa Greciei, în primu meci din cadrul actualei ediții a Ligii Europene. Adversarele s-au impus cu scorul de 3-0 (25-21, 25-15, 25-19), după 83 de minute de joc. Cea mai eficientă jucătoare a noastră a fost Roxana Bacșiș, cu 10 puncte.

Sâmbătă, echipa antrenată de Bogdan Paul va juca în compania Sloveniei (ora 17.00), iar duminică va întâlni echipa ţării gazdă a acestui prin turneu, Ungaria (ora 21.00).

După turneul din Ungaria, echipa României va evolua în Grecia, la Megalopolis, cu Grecia (9 iunie), cu Ungaria (10 iunie) şi cu Slovenia (11 iunie).

Prima clasată se califică în semifinale. De asemenea, echipa cea mai valoroasă dintre ocupantele locurilor 3 în cele trei grupe se califică în semifinale.


Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns