Liga Europeană (f): România a fost învinsă de Grecia

diana tataru romania grecia
diana tataru romania grecia
Diana Tataru in actiune

Naționala de volei feminin a României a debutat cu stângul în cel de-al doilea turneu din cadrul Ligii Europene.

România a fost învinsă cu scorul de 3-0 (25-17, 25-20, 25-20) de Grecia, gazda turneului. Prin această înfrângere, româncele au rămas pe locul 3 al clasamentului general, cu 3 puncte, ratând orice șansă de calificare în semifinale. În celălalt meci al zilei, liderul Slovenia a învins cu 3-1 ”lanterna roșie”, Ungaria.

Vineri, de la ora 17.30, echipa antrenată de Paul Bogdan va juca împotriva Ungariei. Sâmbătă, de la ora 18.00, tricolorele vor disputa ultima partidă, împotriva Sloveniei. În semifinale se califică prima clasată, plus cea mai valoroasă echipă de pe locurile 2.
Clasament după 4 meciuri

  1. Slovenia 12 p
  2. Grecia 9 p
  3. România 3 p
  4. Ungaria 0 p

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns