Liga Europeană (f): România a fost învinsă și de Slovenia

romania nationala volei feminin
romania nationala volei feminin
Nationala de volei a Romaniei inaintea startului partidei cu Slovenia

Naționala feminină de volei a României a pierdut al doilea meci din cadrul turneului inaugural al Ligii Europene, ediția 2016.

Naţionala României a fost învinsă, sâmbătă, la Nyiregyhaza, cu scorul de 3-0 (25-21, 25-14, 25-21), de Slovenia, în cea de-a doua partidă din grupa C, contând pentru primul turneu din Liga Europeană. Meciul a durat 82 de minute.

Aceasta e a doua înfrângere cu 3-0 suferită de echipa noastră în cadrul turneului care se dispută în Ungaria. Vineri, în prima zi, tricolorele au fost învinse de Grecia.
Duminică, în ultimul meci, jucătoarele antrenate de Paul Bogdan vor juca, de la ora 21.00, contra naționalei țării gazdă, Ungaria.

Săptămâna viitoare, România va juca în al doilea turneu al Ligii Europene, în Grecia, la Megalopolis, în ordine, cu Grecia (9 iunie), cu Ungaria (10 iunie) şi cu Slovenia (11 iunie).

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns