Liga Europeană (f): România a învins Ungaria pentru a doua oară

romania volei fericire victorie feminin
romania volei fericire victorie feminin
Romania a obtinut a doua victorie in actuala editie a Ligii Europene

Naţionala feminină de volei a României a învins azi Ungaria, în cel de-al doilea turneu al Ligii Europene.

România a învins cu scorul de 3-0 (25-17, 25-16, 25-15) echipa Ungriei, aceasta fiind a doua victorie din Liga Europeană pentru formaţia noastră. Meciul a avut loc în cel de-al doilea turneu al actualei ediţii, turneu care se dispută la Megalopolis, în Grecia.

Pentru fetele noastre, aceasta a fost a doua victorie obţinută în faţa maghiarelor în acestă ediţie a Ligii Europene. Cu toate acestea, echipa României nu mai are nici o şansă la calificarea în semifinale.


Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns