Liga Europeană (f): România debutează azi. Imagini de la antrenamentul de dimineață

nationala volei romania feminin antrenament
nationala volei romania feminin antrenament
Nationala Romaniei, la antrenament

Naționala de volei feminin a României va debuta azi, la ora 17.00, în noua ediție a Ligii Europene.

După ce aseară au făcut cunoștință cu sala din Nyireghaza, locul unde vor disputa primele trei meciuri din această ediție a Ligii Europene, fetele noastre au revenit în sală pentru un nou antrenament. Prima partidă va avea loc azi, de la ora 17.00, contra Greciei. Partida nu se televizează.

În continuare, fetele antrenate de Paul Bogdan vor juca împotriva Sloveniei și Ungariei. Săptămâna viitoare are loc al doilea turneu, în Grecia. Prima clasată se califică în semifinale, acolo unde va ajunge și cea mai bună ocupantă a locului secund din cele trei grupe.
AICI vedeți cu ce lot de jucătoare s-a făcut deplasarea în Ungaria.

Iată câteva fotografii cu echipa noastră, fotografii postate pe pagina de Facebook a FRV.

antrenament romania volei feminin ungaria
Imagini de la antrenamentul Romaniei in Ungaria
antrenament romania volei feminin ungaria
Fetele noastre la incalzire

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns