Liga Europeană (f): România joacă azi contra Greciei, de la ora 20.30

volei romania grecia meci
volei romania grecia meci
Romania si Grecia se vor intalni din nou

Naţionala feminină de volei a României debutează azi în cel de-al doilea turneu de la Liga Europeană.

Fotmaţia antrenată de Bogdan Paul va juca, de la ora 20.30, contra Greciei, în primul meci al turneului organizat chiar în Grecia, la Megalopolis.

După primul turneu, România ocupă locul 3 în clasamentul Grupei C, după Slovenia şi Grecia, dar înaintea ungariei.

În continuare, tricolorele vor juca împotriva Ungariei (vineri) şi Sloveniei (sâmbătă).

Prima clasată în ierarhia finală după aceste două turnee, se califică în semifinale. De asemenea, şi echipa clasată cel mai bine dintre locurile 2 merge, de asemenea, în semifinale.


Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns