Liga Europeană (f): Stelian Moculescu conduce delegația României la turneul din Grecia. Plecarea naționalei feminine e miercuri

stelian moculescu volei romania antrenor
stelian moculescu volei romania antrenor
Stelian Moculescu

Stelian Moculescu se implică din nou în voleiul românesc. Antrenorul care a scris istorie în Germania va conduce delegația României în calitate de team-manager la al doilea turneu din cadrul Ligii Europene la volei feminin.

Revenite în țară luni seară, din Ungaria, acolo unde au încheiat primul turneu din Liga Europeană pe locul 3, cu o victorie și două înfrângeri, componentele naționalei feminine de volei a României vor pleca miercuri spre Grecia, locul disputării ultimului turneu din competiție.

Surpriza este că team-managerul delegației este Stelian Moculescu, unul dintre cei mai importanți antrenori ai României. Acesta a încheiat în urmă cu o lună conturile cu VfB Friedrichschafen, cu care a devenit vicecampion al Germaniei. El este considerat unul dintre cei mai valoroși antrenori din istoria voleiului german, iar festivitatea organizată în onoarea lui a spus totul despre ce înseamnă Stelian Moculescu pentru acest sport în Germania. AICI puteți revedea acele momente emoționante.
În Grecia, echipa antrenată de Paul Bogdan va disputa trei partide. În ordine, fetele noastre vor juca împotriva Greciei (joi, ora 20.30), Ungariei (vineri, ora 17.30) și Sloveniei (sâmbătă, ora 18.00).

Prima clasată se va califica în semifinalele competiției. De asemenea, echipa cu cea mai bună linie de clasament situată pe locul 2 din cele 3 grupe, va obține biletele pentru penultimul act.

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns