Liga Europeană: România a învins Ungaria chiar la ea acasă

romania ungaria volei feminin
romania ungaria volei feminin
Naționala Romaniei inaintea meciului cu Ungaria

Naționala de volei feminin a României a încheiat cu o victorie primul turneu din Liga Europeană.

În ultimul meci din cadrul turneului din Ungaria, naționala României a învins cu scorul de 3-0 (27-25, 25-22, 25-16), după 96 minute de joc.

În primele două meciuri, tricolorele au fost învinse de Grecia și de Slovenia, cu 3-0, rezultate care au făcut să termine turneul din Ungaria pe locul al treilea. Prima a fost Slovenia, a doua Grecia, iar ultima Ungaria.

După turneul din Ungaria, echipa României va evolua la Megalopolis, în Grecia, în ordine, cu Grecia (9 iunie), cu Ungaria (10 iunie) şi cu Slovenia (11 iunie).

 


Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns