Lovitură de teatru: candidatura lui Dan Gârleanu la alegerile FRV a fost respinsă!

Dan Gârleanu

Lovitură de teatru cu mai puțin de o săptămână înaintea Adunării Generale de Alegeri a Federației Române de Volei. Candidatura fostului medaliat cu bronz la Jocurile Olimpice, Dan Gârleanu, a fost respinsă invocându-se neîndeplinirea unor criterii statutare.
Pe site-ul Federației Române de Volei a fost publicată, joi, lista completă a candidaturilor pentru funcțiile de președinte, vicepreședinte și membru. De pe aceasta lipsește numele lui Dan Gârleanu, care candida, așa cum a declarat în interviul acordat doarvolei.ro, la toate cele trei categorii.

Numai că, așa cum scrie în informarea FRV, ”Dosarul domnului GÎRLEANU Dan nu a îndeplinit condițiile prevăzute la art.81.1 și 82.2 din Statutul F.R.Volei”. Drept urmare, nu mai apare la nici o secțiune. Adunarea Generală este programată la 30 septembrie, la Izvorani.

Articolul 81.1 din Statutul FRV, care prevede documentele necesare depunerii unui dosar de candidatură
Articolele 81.1 și 82.2 din Statutul FRV, la care se face referireIată care sunt candidații ale căror dosare au fost aprobate, așa cum apar ei pe lista postată pe frv.ro.

Candidați la funcția de președinte al FRV

1.VIȘAN Gheorghe

2.DUȚĂ Mihai

3.COJOCARU Adin

4.SÂRB Oana

Candidați la funcția de vicepreședinte al FRV

1.BUHĂIANU Cătălin

2. MEȘCA Darius

3.DUTĂ Mihai

4.SÂRB Oana

5.COJOCARU Adin

6.VIȘAN Gheorghe

7.STÎNCEL Marius

Candidați la funcția de membru al FRV

1.MARIN Mihai

2.ȘTEFĂNESCU Sergiu

3.ITU Cornel

4.ARBUNEA Tudorel

5.STANCU Petrică

6.MAGDAȘ Laurențiu

7.LUNGU Silvian

8.PEICEA George

9.MEȘCA Darius

10.DUȚĂ Mihai

11.BOTEA Marius

12.LAZĂR Marius

13.DOROBANȚU Cristina

14.GONTEA Nicoleta

15.BUHĂIANU Cătălin

16.COJOCARU Adin

17.MARIN Nicolae

18.SÂRB Oana

19.VIȘAN Gheorghe

20.BACȘIȘ Vladimir

21.NĂSTASE Lucian

22.GRAPĂ Florin

23.IOANOVICI Mihai

24.STÎNCEL Marius
Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant.

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Cum puteți susține Doarvolei.ro prin donații

Există și posibilitatea de a ajuta la dezvoltarea acestui site prin donații, dacă doriți acest lucru. Vedeți mai jos câteva posibilități. Prima este o donație prin PayPal – este de ajuns să apăsați pe butonul ”Donate” și sunteți redirecționați la pagina respectivă, unde puteți dona 1, 3 sau 5 euro, ori o altă sumă aleasă de voi – iar cea de-a doua este prin platforma Patreon, care este foarte folosită în această perioadă de multe site-uri și care funcționează pe același sistem. Donațiile pot fi singulare (prin PayPal) sau recurente (prin Patreon), adică se repetă în fiecare lună, putând fi oprite oricând doriți, desigur. Vă mulțumesc.

Donație prin PayPal


Donație prin Patreon

Become a Patron!Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns