Lube Civitanova a întrerupt supremația rușilor de la Zenit Kazan și e noua deținătoare a trofeului în Liga Campionilor

Lube Civitanova a reusit sa cucereasca Liga Campionilor 2019

Noul format al Ligii Campionilor a dar o nouă campioană continentală în voleiul masculin. După patru ani de domnie, Zenit Kazan a cedat coroana italienilor de la Libe Civitanova.
În finala Ligii Campionilor la volei masculin, Lube Civitanova s-a impus cu scorul de 3-1 (16-25, 25-15, 25-12, 25-19) în deținătoarei trofeului, Zenit Kazan. Meciul a avut două părți distincte. Prima a fost setul inaugural, în care N’Gapeth a făcut ce a vrut pe teren și a dus pe Zenit spre câștigarea la pas a acestuia, după care italienii parcă s-au trezit din pumni, au sprintat spre victorie și nimeni nu i-a mai putut opri. Ca fapt divers, punctul victoriei a fost reușit de bulgarul Țvetan Sokolov (17 puncte în total), care din vară, după Europeanul la care va juca împotriva României, va evolua chiar la Zenit Kazan, învinsa lui de sâmbătă seară.

Lube Civitanova a reusit sa cucereasca Liga Campionilor 2019
Lube Civitanova a câștigat pentru a doua oară în istorie Liga Campionilor

Câștigătoare a campionatului Italiei în urmă cu patru zile, Lube a reușit să-și ia revanșa după înfrângerea suferită anul trecut (2-3) în fața rușilor, tot în finala Ligii Campionilor. Astfel, Civitanova a devenit prima formație italiană campioană în această competiție după tripla victorie a lui Trentino, din perioada 2009-2011. O victorie meritată, Lube fiind singura formație neînvinsă în actuala ediție a competiției, în care a disputat 11 meciuri.

CITEȘTE ȘI: Igor Gorgonzola Novara a câștigat în premieră Liga Campionilor la volei feminin

Cu acest succes, Lube a intrat în posesia unui cec de 400.000 de euro – învinșii au luat 200.000 de euro -, dar și în clubul select al echipelor cu mai mult de o victorie în Liga Campionilor. Sunt acum patru cu totul: Zenit Kazan (6 titluri), Trentino Volley (3), Belogorie Belgorod (3) și Lube Civitanova (2).Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Lasă un răspuns