Mihaela Ozun s-a măritat. Iată cine este alesul și unde a avut loc cununia – FOTO

O veste foarte frumoasă din lumea voleiului feminin: Mihaela Ozun s-a căsătorit azi. Nunta a avut loc în Serbia.
Libero la formația Agroland Timișoara în ultima ediție a campionatului, voleibalista Mihaela Ozun (25 de ani) s-a măritat cu baschetbalistul sârb Mladen Jeremic (30 de ani). Cum acesta a jucat în ultimele două campionate la BC Timișoara, este clar unde s-a născut iubirea celor doi sportivi.

Cununia civilă a avut loc în orașul natal al baschetbalistului, Loznica. Vedeți în continuare câteva fotografii cu cei doi proaspeți însurăței, nu înainte de a le ura ”Casă de Piatră”!

Mihaela Ozun s-a maritat in orasul sarb Loznica
Mihaela Ozun s-a casatorit in orasul sârb Loznica
Voleibalista Mihaela Ozun s-a maritat
Mihaela Ozun s-a măritat în Serbia
Mihaela Ozun il saruta pe proaspatul sau sot, Mladen Jeremic
Mihaela Ozun va fi de acum doamna Jeremica
Mihaela Ozun si Mladen Jeremic si tortul de nunta
Tortul celor doi miri
Mihaela Ozun si Mladen Jeremic s-au cunoscut la Timisoara
Dragostea dintre Mihaela Ozun si Mladen Jeremic s-a nascut la Timisoara

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns