Minivolei (f): La Craiova se dispută, până duminică, turneul final

csm bucuresti minivolei feminin
csm bucuresti minivolei feminin
Echipa de minivolei CSM Bucuresti

Cele mai valoroase 8 echipe feminine de minivolei încep azi, miercuri, lupta pentru titlul de campioană.

Ca și anul trecut, gazda competiției este Craiova, cele 8 formații calificate fiind împărțite în două grupe de câte patru. Spre deosebire de anii trecuți, acum se joacă un singur meci pe zi, de aceea competiția ține 5 zile, nu trei, ca până acum.

Dacă știți rezultate sau dacă aveți fotografii, le aștept cu interes.

AICI aveți ordinea meciurilor.

Multă baftă tuturor!

Minivolei (f): Componența grupelor urneului final

Seria I

Penicilina Iași

CSM București

CSV Craiova

CSS Târgoviște

Seria a II-a

CSS Bacău

Dinamo

CSS Lugoj

CSM Power Volleyball Baia Mare

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

2 thoughts on “Minivolei (f): La Craiova se dispută, până duminică, turneul final

  1. Este laudabil ceea ce faceti.Daca reusiti sa aflati toate rezultatele turneului final de la Craiova,va rog sa le postati.Pentru initiativa,cred ca putati fi invitat la acest turneu.Multa sanatate!

Lasă un răspuns