Minivolei: Cei mai mici practicanți ai voleiului, din nou în teren. 68 de echipe vor juca în turneele din etapa a doua

cs mexic minivolei feminin
cs mexic minivolei feminin
CS Mexic, echipa inscrisa in campionatul 2015/ 2016 (foto: AMVB)

Acest weekend este unul dedicat celor mai mici jucători și jucătoare de volei. Minivoleiul programează etapa a doua, cu turnee organizate de echipele situate pe pozițiile 2 în fiecare grupă, conform tragerii la sorți din vară.

Nu mai puțin de 68 de formații sunt înscrise la actuala ediție a campionatelor de minivolei, turneele desfășurându-se, așa cum se știe deja, după sistemul de fiecare cu fiecare, echipele susținând două partide sâmbătă și una duminică (în cazul grupelor cu 4 formații). 29 dintre echipe sunt înscrise la băieți, iar 39 la fete. Nu pot decât să le urez mult succes participanților, indiferent că sunt jucători, antrenori sau părinți, să reușească să treacă peste emoții – inerente la început de drum – să nu uite că un meci se joacă până la ultima minge și, desigur, că nu este vorba decât de un joc, nu de un război.
Iar dacă aflați rezultate, le aștept cu dragă inimă, pe Facebook, Watsapp (0730660361) sau pe una dintre adresele de e-mail: andreiconstantinescu@yahoo.com sau contact@doarvolei.ro. Vă mulțumesc de pe acum.

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns