Minivolei (f): Se știe componența grupelor turneului final

css bacau minivolei echipa
css bacau minivolei echipa
Echipa de minivolei CSS Bacau

După terminarea turneelor semifinale se știe deja componența grupelor turneului final al campionatului feminin de minivolei.

Turneul final al campionatului feminin de minivolei va avea loc în perioada 5-9 aprilie, gazda urmând a fi aleasă în ziua de 21 martie.

Spre deosebire de turneele finale precedente de la această categorie de vârstă, turneul se dispută de-a lungul a cinci zile, nu a trei ca până acum. Acum o echipă va juca un singur meci pe zi, nu câte două, ca în anii precedenți.


Minivolei (f): Componența grupelor urneului final

Seria I

Penicilina Iași

CSM București

CSV Craiova

CSS Târgoviște

Seria a II-a

CSS Bacău

Dinamo

CSS Lugoj

CSM Power Volleyball Baia Mare

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns