Minivolei (f): Se știu trei semifinaliste. Iată rezultatele etapei a doua a turneului final

minivolei csm bucuresti feminin

Etapa a doua a turneului final feminin de minivolei de la Sighetu Marmației a stabilit primele trei echipe calificate în semifinale.
În Seria a II-a lucrurile sunt clare: CSV Craiova și CSS Botoșani nu mai au cum să piardă primele două locuri, așa că meciul direct dintre ele, de vineri, va stabili doar ordinea finală în clasamentul grupei.

CITEȘTE ȘI: Rezultatele etapei a doua a turneului final masculin de minivolei.

În prima serie, în schimb, bătălia se dă pentru echipa care o va însoți pe CSM București în semifinale. La prima vedere, prima șansă o are Cetate Deva, care are meci cu ultima clasată, Bega Timișoara. O victorie de trei puncte a fetelor de la Deva, coroborată cu o înfrângere cu 3-0 sau 3-1 suferită de CSS Lugoj în fața liderului, CSM București, va califica Cetate Deva în semifinale.

Meciurile din semifinale vor avea loc sâmbătă, iar finalele duminică.Minivolei (f): Rezultatele turneului final

Seria I

Miercuri, 25 aprilie

CSS Bega Timișoara – CSM București 0-3

CSS Lugoj – Cetate Deva 2-3

Joi, 26 aprilie

CSM București – Cetate Deva 3-0

CSS Bega Timișoara – CSS Lugoj 0-3

Vineri, 27 aprilie

CSS Lugoj – CSM București

Cetate Deva – CSS Bega TimișoaraSeria a II-a

Miercuri, 25 aprilie

CSV Craiova – CSS Alexandria 3-0

CSS Sighetu Marmației – CSS Botoșani 0-3

Joi, 26 aprilie

CSS Botoșani – CSS Alexandria 3-2

CSS Sighetu Marmației – CSV Craiova 1-3

Vineri, 27 aprilie

CITEȘTE ȘI:   Minivolei (m): S-au stabilit semifinalele. Iată rezultatele ultimei etape din faza grupelor turneului final

CSV Craiova – CSS Botoșani

CSS Alexandria – CSS Sighetu Marmației

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns