Minivolei (f): Start în turneele semifinale

minivolei feminin ocna mures blaj
minivolei  feminin ocna mures blaj
Imagine din timpul meciului dintre Ocna Mures si CSS Blaj

Cele mai mici voleibaliste ale României au intrat sau intră din nou în arenă. De data asta pentru a-și stabili cele 8 echipe care vor juca în luna mai la turneul final.

Lupta pentru calificarea la turneul final este extrem de dură. Cele 32 de echipe calificate în turneele semifinale au fost împărțite în opt grupe de câte 4 formații, doar prima clasată calificându-se la turneul final!

Înainte de a vă prezenta componența celor 8 grupe, o să vă rog, dacă aveți cum, să-mi trimiteți rezultatele, pentru a le putea împărtăși tuturor iubitorilor voleiului. De asemenea, dacă aveți fotografii de la meciuri și doriți să le vadă toată lumea, puteți să mi le trimiteți și le voi publica pe pagina de Facebook a site-ului.

Pentru rezultate sau fotografii, sunt disponibile adresa de e-mail: contact@doarvolei.ro, pagina de Facebook a site-ului, dar și a mea, personală, precum și o adresă de Watsapp, la numărul 0730660361.

Acum, iată componența celor 8 grupe. La Ocna Mureș meciurile au început azi și se termină sâmbătă. În celelalte grupe partidele se dispută sâmbătă (două) și duminică (unul).

Seria I (Iaşi)

Penicilina Iaşi

CSM Focşani

CSS Unirea Iaşi

CSS Bacău

 

Seria a II-a (Râmnicu Sărat)

CSM Râmnicu Sărat

CSM B Bucuerşti

Unic Piatra Neamţ

CSS Tulcea

 

Seria a III-a (Bucureşti)

Dinamo

Axiopolis Cernavodă

CSS 5 A Bucureşti

CS Mexic Bucureşti

 


Seria a IV-a (Mioveni)

Dacia Mioveni 2012

CSS 5 B Bucureşti

CSS Târgovişte

CSM A Bucureşti

 

Seria a V-a (Craiova)

CSV Craiova

Viitorul Piteşti

CSM Ploieşti

CSS Lugoj

 

Seria a VI-a (Nădlac)

Victoria Nădlac

CSS Caransebeş

Şoimii Lipova

CSS Turda

 

Seria a VII-a (Baia Mare)

CSS CSM 2 Baia Mare

CSS CSM 1 Baia Mare

Arany Janos Salonta

CSS Ştei

 

Seria a VIII-a (Ocna Mureş)

CS Ocna Mureş

CSS Blaj

CSS Târnăveni

Juvenil Braşov

Vineri

ACS Juvenil Nicolae Titulescu Brasov – CSS Tarnaveni 3-0

CS Ocna Mureș – CSS Blaj 0-3

Sâmbătă

CSS Blaj – CSS Tarnaveni

CS Ocna Mures – ACS Juvenil Brasov

CSS Blaj – ACS Juvenil Brasov

CS Ocna Mures – CSS Tarnaveni

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns