Minivolei (f): Turneul final feminin va avea loc la Craiova

minivolei csv craiova echipa
minivolei csv craiova echipa
CSV Craiova va gazdui turneul final al campionatului de minivolei

Azi, la sediul Federaţiei Române de Volei a fost stabilită şi gazda turneului final al turneului final de minivolei feminin.

AICI vedeţi unde se va disputa turneul final al campionatului masculin de minivolei.

După analizarea dosarelor, s-a stabilit ca gazda turneului final al campionatului feminin de minivolei să aibă loc în acest an la Craiova, în organizarea CS Volei Craiova. Turneul va avea loc in perioada 20-22 mai.

Iată cele două grupe ale turneului final, stabilite în funcţie de locurile ocupate în turneele semifinale.


Seria I

CSM LPS Focşani 2007

Dinamo

CSV Craiova

CSS Avram Iancu Stei

 

Seria a II-a

CSM B Bucureşti

CS Dacia Mioveni 2012

Viitorul Nădlac

ACS Juvenil Nicolae Titulescu Braşov

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns