Minivolei (m): CSS Bacău a cucerit titlul. CSS Tulcea și CTF Mihai I au completat podiumul

premiere minivolei bacau

CSS Bacău a reușit să cucerească titlul național masculin de minivolei, spre bucuria fanilor locali. Pe podium, moldovenii au fost urmați de CSS Tulcea și CTF Mihai I.
În finala disputată duminică, CSS Bacău a învins cu scorul de 3-1 pe CSS Tulcea, într-o reeditare a disputei din grupe în care băcăuanii se impuseseră cu 3-2. De la festivitatea de premiere puteți vedea o galerie foto pe pagina de Facebook Doarvolei.ro

premiere minivolei bacau 5
CSS Bacau a cucerit titlul la minivolei
css tulcea minivolei argint
CSS Tulcea, vicecampioana nationala la minivolei

În finala mică, victoria și implicit medaliile de bronz au revenit formației CTF Mihai I, care s-a impus cu scorul de 3-2 în disputa inter-bucureșteană cu CSM București. CTF și-a luat astfel revanșa pentru înfrângerea cu același scor suferită în grupe, și a rămas singura constantă pe podiumul campionatului de minivolei față de anul trecut. Atunci, ei au cucerit argintul, aurul fiind obținut de CSS Fălticeni și bronzul de CSS Buzău, echipe care au lipsit acum de la turneul final.

ctf mihai I minivolei bronz
CTF Mihai I, medaliata cu bronz in campionatul de minivolei

Pentru CSM București, aceasta este cea mai bună performanță din istoria centrului de copii și juniori la volei masculin.


Seria I

Miercuri, 25 aprilie

CSM București – CSS Botoșani 3-1

CTF Mihai I – LPS Bistrița 3-1

Joi, 26 aprilie

CSS Botoșani – CTF Mihai I 1-3

CSM București – LPS Bistrița 3-1

Vineri, 27 aprilie

LPS Bistrița – CSS Botoșani 3-2

CTF Mihai I – CSM București 2-3

Clasament:

1. CSM București 8 p

2. CTF Mihai I 7 p

3. LPS Bistrița 2 p

4. CSS Botoșani 1 pSeria a II-a

Miercuri, 25 aprilie

LAPI Dej – CSS Ștei 3-1

CSS Bacău – CSS Tulcea 3-2

Joi, 26 aprilie

LAPI Dej – CSS Tulcea 0-3

CSS Ștei – CSS Bacău 1-3

Vineri, 27 aprilie

CSS Tulcea – CSS Ștei 3-1

CSS Bacău – LAPI Dej 3-1

Clasament:

  1. CSS Bacău 8 p
  2. CSS Tulcea 7 p
  3. LAPI Dej 3 p
  4. CSS Ștei 0 p

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns