Minivolei (m): De miercuri până duminică se dispută turneul final, la Blaj

minivolei ctf mihai scoala 39
minivolei ctf mihai scoala 39
CTF Mihai I si Titanii Scoala 39 sunt reprezentantele Bucurestiului la turneul final de minivolei

Cei mai mici voleibaliști ai României, componenții echipelor de minivolei, încep, de miercuri, lupta pentru medaliile campionatului național.

Turneul final are loc la Blaj, iar la el participă 8 formații, împărțite în două grupe. Dacă știți rezultate, sau ordinea meciurilor, le aștept cu mare drag.

Multă baftă tuturor!


Componența grupelor turneului final de minivolei masculin

Seria I

CSS Buzău

CTF Mihai I

LAPI Dej

Ocna Mureș

Seria a II-a

Nicu Gane Fălticeni

Academia Titanii Școala 39

CSS Blaj

Dinicu Golescu Campulung Muscel

Primele două clasate din fiecare se califică în semifinale, unde vor juca ”în cruce”. Ocupantele ultimelor două poziții vor juca tot ”în cruce” pentru locurile 5-8.

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns