Minivolei (m): De vineri, la Blaj se dispută turneul final

Dinamo este medaliata cu bronz a editiei trecute
Dinamo este medaliata cu bronz a editiei trecute

Blajul va fi centrul de interes al celor mai mici voleibaliști din țară. Turneul final de minivolei se dispută de vineri până duminică.

La turneul final de minivolei participă echipe compuse din jucători născuți în anul 2003 sau mai mici. Cele 8 formații sunt împărțite în două grupe de câte patru. Primele două joacă în semifinalele 1-4, ultimele două în semifinalele 5-8.

Vineri fiecare echipă va disputa câte două partide. Sâmbătă dimineață se vor juca ultimele meciuri din grupe, dar și, după-amiaza, semifinalele. Duminică vor avea loc finalele. Campioana ultimelor două ediții este Nicu Gane Fălticeni.

Pentru că nu am încă programul meciurilor, vă prezint cele două grupe. Evident, dacă știți rezultate și vreți să le împărtășiți cu ceilalți iubitori ai voleiului, le aștept cu mare interes.

Seria I

Nicu Gane Fălticeni

Tomis Constanţa

CSS Blaj

CSS Ştei

 

Seria a II-a

CSS Botoşani

Dinamo

CNNT Craiova

LAPI Dej

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns