Minivolei (m): S-a stabilit gazda turneului final. Iată și componența grupelor

minivolei lapi dej

La sediul Federației Române de Volei a avut loc desemnarea localității gazdă a turneului final al campionatului masculin de minivolei.
Programat în perioada 25-29 aprilie, turneul final al campionatului masculin de minivolei va avea loc la Bacău. Cele două grupe de la turneul final au fost cunoscute imediat după terminarea turneelor semifinale, conform algoritmului stabilit de FRV de la începutul campionatului. Le vedeți mai jos.

Minivolei (m): Componența grupelor turneului final

Grupa A: CSM București, CTF Mihai I, LPS Bistrița, CSS Botoșani.

Grupa B: CSS Bacău, CSS Tulcea, CSS Avram Iancu Ștei, LAPI Dej.
Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns