Minivolei (m): S-au stabilit grupele semifinale. Iată când vor avea loc

minivolei ctf mihai echipa
minivolei ctf mihai echipa
Echipa de minivolei CTF Mihai I

La sediul Federației Române de Volei au fost stabilite grupele semifinale din cadrul campionatului masculin de minivolei.

Iată componența celor patru grupe. La turneul final se califică echipele de pe primele două locuri din fiecare serie. Meciurile vor avea loc în perioada 11-12 martie.

Minivolei (m): Componența grupelor semifinale

Seria I (Buzău)

CSS Buzău

Nicu Gane Fălticeni

CSS Botoșani

Arcada Galați

Seria a II-a (București)

CTF Mihai I

Titanii Școala 39

CSS Tulcea

CSM București

Seria a III-a (Dej)

LAPI Dej

CSS Blaj

LPS Bistrița

Westar Arad

Seria a IV-a (Ocna Mureș)

CS Ocna Mureș

CSS 6 Ștei

Academia de Volei Marius Lazăr Zalău

Dinicu Golescu Câmpulung Muscel

 

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns