Minivolei (m): Sâmbătă și duminică se dispută turneele semifinale

ctf mihai minivolei masculin
ctf mihai minivolei masculin
CTF Mihai I va organiza un turneu semifinal de minivolei

Sâmbătă și duminică se dispută turneele semifinale ale celor mai mici voleibaliști din România.

Campionatul masculin de minivolei programează sâmbătă și duminică turneele semifinale. Cele 16 echipe calificate în această fază au fost împărțite în patru grupe, din care se vor califica la turneul final primele două.

Ca și în cazul turneelor feminine, vă rog să îmi transmiteți rezultate sau poze pentru ca toți iubitorii voleiului să poată vedea ce se întâmplă în aceste turnee semifinale. Puteți transmite fie pe mail, la adresa contact@doarvolei.ro, fie pe Facebook, fie pe Watsapp, la numarul 0730660361.

Iată și turneele semifinale de la minivolei masculin.

Seria I (Fălticeni)

Nicu Gane Fălticeni

CSS Botoşani

CSS Galaţi

CSM A Bucureşti

 

Seria a II-a (Bucureşti)

CTF Mihai I Bucureşti

CVM Tomis Constanţa

Dinamo

CSM B Bucureşti

 

Seria a III-a (Blaj)

CSS Blaj

CNNT Craiova

CSS 2 Baia Mare

CSS Caransebeş

 

Seria a IV-a (Dej)

CSS LAPI Dej

CSS 6 Ştei

CS Ocna Mureş

CSS Zalău


Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns