Minivolei (m+f): Cei mai mici jucători și cele mai mici jucătoare încep azi campionatele

csm bucuresti minivolei stiri echipa
csm bucuresti minivolei stiri echipa
Echipa de minivolei a CSM Bucuresti

Cei mai mici practicanți ai voleiului intră azi în luptă. Campionatele de minivolei – masculin și feminin – încep sâmbătă cu turneele primei etape.

La masculin s-au înscris 21 de echipe, foarte puține, după părerea mea. Surprinde și doare absența din competiție a unor echipe de tradiție și mereu dătătoare de talente: CNNT Craiova și Dinamo. Din păcate, lipsa unei generații de minivolei se simte ani buni după aceea, căci pînă la terminarea junioratului o sa existe o ”gaură” de un an între jucători.

Cele 21 de echipe au fost împărțite în 7 grupe, pe care cei interesați le pot vedea AICI. Se vor califica în turneele semifinale echipele clasate pe primele două locuri și cele mai bune 2 de pe locurile trei.
Regulamentul, atât la fete cât și la băieți, poate fi găsit pe site-ul Federației Române de Volei, în Buletinul informativ din secțiunea Documente.

La feminin s-au înscris 31 de echipe, care au fost împărțite în 8 grupe. Se califică pentru faza semifinala echipele clasate pe primele 2 locuri și cele mai bune 4 echipe de pe locul 3. AICI găsiți componența grupelor.

Ca de obicei, o să vă rog, dacă puteți, să îmi transmiteți rezultatele înregistrate în meciurile de azi și de mâine. De asemenea, dacă aveți și poze, vor fi publicate pe pagina de Facebook și pe site, de-a lungul campionatului. Imi puteți transmite rezultate și fotografii pe adresa de e-mail: contact@doartenis.ro, pe pagina de Facebook sau pe Wtatsapp la numărul 0730660361. Va multumesc.

Multă baftă tuturor!

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns