Minivolei: Sâmbătă și duminică se dispută turneele cu numărul 4

victoria nadlac minivolei fete volei
victoria nadlac minivolei fete volei
Echipa de minivolei a echipei Victoria Nadlac

Cei mai mici voleibaliști și cele mai mici voleibaliste din România revin în scenă. Vor juca în turneele cu numărul 4 din campionatul național de minivolei.

Pentru multe echipe, acesta e ultimul turneu din această fază a competiției, dar emoțiile sunt la fel de mari pentru toată lumea implicată, fie că e vorba de copii, de antrenori sau de părinți.

Pentru grupele de patru echipe, sezonul regulat se încheie aici. Pentru cele cu 5 echipe, va mai exista un turneu peste două săptămâni. Ceea ce e cel mai important e ca micuții jucători să se bucure de volei în continuare, pentru că acesta e doar un început de drum, nu un sfârșit.

În măsura în care voi avea rezultate de la meciurile programate sâmbătă și duminică, le voi afișa pe site. Depinde însă foarte mult de voi, cei care citiți acest site. Dacă îmi veți trimite rezultate pe mail, la contact@doarvolei.ro, pe Watsapp, la numărul 0730660361 sau îmi veți scrie pe Facebook, atunci vom putea să le oferim împreună mai departe iubitorilor voleiului. Multumesc și mult succes tuturor.

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns