Naţionala de cadeţi a fost învinsă de Grecia la Balcaniadă, în ultimul meci din grupă

nationala romania cadeti volei balcanida 2016
nationala romania cadeti volei balcanida 2016
Naţionala de cadeti a României prezentă la Balcaniada de la Dobrici (Bulgaria)

Naţionala masculină de volei cadeţi a României a fost învinsă şi în ultimul meci al grupei A din cadrul Balcaniadei care are loc în Bulgaria, la Dobrici.

România a fost învinsă cu scorul de 3-0 de Grecia şi a încheiat pe ultimul loc grupa A din cadrul Balcaniadei de la Dobrici (Bulgaria).

Sâmbătă, în meciul de clasament pentru locurile 5-8, România va juca împotriva ocupantei locului 3 din Grupa B, adică a învingătoarei meciului dintre Moldova şi Kosovo, care a avut loc azi. Duminică are loc meciul pentru ocuparea locului final în clasamentul 5-8.

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns