Naţionala de cadeţi a pierdut primul meci de la Balcaniadă

romania volei masculin balcaniada
romania volei masculin balcaniada
Nationala României, înaintea startului partidei cu Serbia (foto: Marius Pop)

Naţionala de cadeţi a României a pierdut, azi, primul meci din cadrul Grupei A a Balcaniadei la volei masculin.

România a fost învinsă cu scorul de 3-0 de Serbia, în chiar primul meci al Campionatele Balcanice de volei pentru cadeţi (jucători născuţi în 1999 şi mai mici), care a început azi la Dobrici, în Bulgaria.

În continuare, naţionala antrenată de Stelian Ghiţun şi Mircea Itt, vor juca împotriva Muntenegrului (joi, de la ora 11.00) şi contra Greciei (vineri, ora 11.00). Semifinalele şi finalele vor avea loc sâmbătă şi duminică.


Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns