Naţionala de cadeţi a terminat Balcaniada pe locul 5

nationala volei cadeti romania
nationala volei cadeti romania
Nationala de cadeti a Romaniei a revenirea in tara

Naţionala de volei cadeţi a României a încheiat pe locul 5 Balcaniada disputată la Dobrici, în Bulgaria.

În meciul decisiv pentru locul 5 de la Balcaniadă, naţionala României a învins cu scorul de 3-1 formaţia Muntenegrului, luându-şi astfel revanşa pentru meciul din grupă, pierdut cu acelaşi scor.

Astfel, naţionala antrenată de Stelian Ghiţun şi Mircea Itt a încheiat această competiţie cu două victorii (în faţa Moldovei şi Muntenegrului) şi 3 înfrângeri (în faţa Serbiei, Muntenegrului şi Greciei).


Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns